Συγκλονιστικό βίντεο – Τουρκική ταινία στον Απ. Βαρνάβα με απίστευτη βία και σφαγή ιερέα (προσοχή σκληρές εικόνες)

Σκηνές απίστευτης βίας εκτυλίσσονται σε τουρκική ταινία που γυρίστηκε πρόσφατα στον κατεχόμενο Απόστολο Βαρνάβα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο πρωταγωνιστής δεν διστάζει να σφάξει στην κυριολεξία καθολικό ιερέα στο εσωτερικό του ναού και θαήταν καλό το βίντεο να μην το δουν ανήλικοι!

Για τις ανάγκες της τουρκικής ταινίας βεβηλώνει με τον πιο αποτροπιαστικό τρόπο τον ιερό χώρο του ιδρυτή της εκκλησίας της Κύπρου.

Οι σκηνές που τραβήχτηκαν αποτελούν αν μη τι άλλο μια αισχρή βεβήλωση για τον ιερό χώρο της πιθο ιστορικής εκκλησίας της Κύπρου.

Ανάλογη ασέβεια (και βεβήλωση) υπήρξε και στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Yer Gok Ask (Η αγάπη είναι παντού) στο χωριό Προκόπι (σήμερα Ουργκούπ), στον τόπο όπου έζησε και αγίασε ο Οσιος Ιωάννης ο Ρώσος. Για τις ανάγκες του σίριαλ είχαν βάλει φωτιά σε λάστιχα και ξύλα στο εσωτερικό του χριστιανικού ναού, στην περιοχή Τζεμίλ ή Τζαλέλα.

Το βίντεο έφτασε κοντά μας από τον αναγνώστη μας Τάσο Δημητριάδη και τον οποίο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε που αναδείξαμε το σοβαρό αυτό θέμα. Οι τούρκοι είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν διστάζουν να βεβηλώσουν εκκλησίες και τόπους  ιστορικής σημασίας.

Επειδή το video δεν μπορεί να παίξει απευθείας, ακολουθήστε το link για youtube για να μπορείτε να το δειτε.