Συγκλονιστική ιστορία: Τρείς φορές Ολυμπιονίκης και στα 47 της έγινε πόρνη πολυτελείας (φωτος&βίντεο)

Πρωταθλήτρια μεσαίων αποστάσεων. Μάλιστα, το 1992, το 1996 και το 2000 συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης, της Ατλάντα και του Σίδνεϊ αντίστοιχα.

Και όμως τα παράτησε όλα, τον πρωταθλητισμό στο στίβο, την οικογένεια της για το… σεξ. Ναι, καλά διαβάσατε. Η Σούζι Φέιβορ Χάμιλτον τα παράτησε όλα στα 47 χρόνια της για να γίνει πόρνη πολυτελείας.

Στην αυτοβιογραφία της «Fast Girl» η Αμερικανίδα πρώην αθλήτρια τα είπε όλα. «Αφοσιώθηκα πλήρως στο σεξ και η ανάγκη μου να είμαι ασυναγώνιστη στο κρεβάτι ξεπέρασε κατά πολύ την ανάγκη να είμαι πρώτη στους αγώνες» δηλώνει η ίδια με περηφάνια και παραδέχεται ότι στην επέτειο των 20 ετών από τον γάμο της έκανε τρίο και εκεί άρχισαν όλα.

«Ήταν απίστευτο άλμα. Στην αρχή το είδα σαν παιχνίδι. Θα το έκανα μία ή δύο φορές. Μου άρεσε ο κίνδυνος. Ξέρω πως ήταν τρελό» λέει, ενώ το 2012 ξέσπασε το σκάνδαλο. Μάλιστα σύμφωνα με τα… ρεπορτάζ χρέωνε περίπου 720 ευρώ την ώρα τους πλούσιους πελάτες της. «Έχω πλήρη επίγνωση του τι έκανα. Δεν κατηγορώ κανέναν, μόνο τον εαυτό μου. Όλοι κάνουν λάθη. Απλά το δικό μου ήταν τεράστιο. Η διπολική διαταραχή με τράβηξε προς το σεξ. Θα μπορούσα να καταλήξω στα ναρκωτικά, στο αλκοόλ ή στον τζόγο. Ωστόσο έπαθα μανία με το σεξ. Το θέλω συνεχώς».

Στο βιβλίο της η Χάμιλτον ότι στη μεταμόρφωσή της έπαιξε ρόλο και η κατάρρευσή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2000 και όπως αναφέρει και το contra τόνιζε «Ξαφνικά ένιωσα να έχω στο σώμα μου περισσότερη ενέργεια από ότι θυμάμαι να είχα ποτέ μου. Ήθελα να ζήσω, όπως δεν είχα ζήσει ξανά στο παρελθόν. “Η παλιά μου ζωή στο Ουϊσκόσιν με τους γονείς μου, τον άνδρα μου και τα παιδιά μου με περίμενε, αλλά εγώ πήγαινα όλο και λιγότερο. Το σώμα μου έλαμπε από ευτυχία. Αυτό που βίωνα ήταν πολύ καλύτερο από το να κερδίζεις έναν αγώνα στους Ολυμπιακούς. Δεν μπορώ να φανταστώ τι έχανα τόσο καιρό.

Άλλαξα το όνομά μου σε Κέλι και έγινα από τις πιο διάσημες συνοδούς πολυτελείας του Λας Βέγκας. Μπορούσα να κερδίσω μέχρι και 1.000 ευρώ την ώρα κάνοντας κάτι που μου ήταν ευχάριστο. Πάντα στο μυαλό μου έχω το επόμενο ραντεβού μου.

Δεν θέλω με τίποτα να επιστρέψω στην παλιά μου ζωή. Λατρεύω την καινούργια εκδοχή της».