Συγκλονιστική ιστορία μητέρας που την ανάγκαζαν να εκπορνεύεται στην Κύπρο – Την απειλούσαν ότι θα κάνουν κακό στα παιδιά της

Νεαρή γυναίκα από τη Βουλγαρία, εξαναγκαζόταν από ζεύγος συμπατριωτών της να εκδίδεται, ενώ προηγουμένως «βοηθήθηκε» από τους ίδιους ανθρώπους να έρθει στο νησί μας, με απώτερο στόχο μια καλύτερη ζωή και εργασία.

Η γυναίκα μόλις έφτασε στη Κύπρο παραλήφθηκε από το ζευγάρι τον συμπατριωτών της και από έναν Κύπριο ο οποίος τη πήγε σε διαμέρισμα και την υποχρέωσε να κάνει σεξ μαζί του για να ξεχρεώσει το αεροπορικό εισιτήριο.

Στη συνέχεια η γυναίκα εγκαταστάθηκε σε διαμέρισμα στο οποίο θα έπρεπε να προσφέρει μασάζ και στοματικό σεξ σε πελάτες που θα της έφερναν οι συμπατριώτες της.

Της είχαν υποσχεθεί ότι για κάθε συνεύρεση μισής ώρας θα πληρωνόταν με 70 ευρώ και μίας ώρας με 100 ευρώ, εκ των οποίων θα κρατούσε τα μισά. Ωστόσο η συμπατριώτισσα της της έδινε πολύ λιγότερα χρήματα και την ανάγκαζε να πηγαίνει κάθε μέρα με 5-6 άντρες ακόμα και σε ώρες που αυτή κοιμόταν και έπρεπε να ξυπνήσει για να προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Η γυναίκα μη μπορώντας να υφίσταται αυτό το μαρτύριο ενημέρωσε ξαδέλφη της που ζει στη Κύπρο η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έκανε έφοδο στο διαμέρισμα και συνέλαβε το ζευγάρι των Βούλγαρων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι απειλούσε τη συμπατριώτισσα του, ότι αν σταματήσει αν εκπορνεύεται θα την αναγκάσουν να παίρνει ναρκωτικά και θα κάνουν κακό στα παιδιά της στη Βουλγαρία.

Η νεαρή μητέρα υπήρξε πόρνη στην πατρίδα της. Το μεγάλο αγόρι της, ηλικίας 20 χρονών, βρίσκεται σε ίδρυμα λόγω νοητικών προβλημάτων. Τα άλλα παιδιά είναι ανήλικα.

Στην ομόφωνη απόφασή τους οι δικαστές υπέδειξαν πως το ότι η παραπονούμενη ήταν πόρνη δεν νομιμοποιούσε τους κατηγορούμενους να την εκμεταλλεύονται για να κερδίζουν χρήματα σε βάρος της.

Το ζευγάρι των Βουλγάρων κρίθηκε ένοχο από το δικαστήριο και αναμένεται στις 21 Οκτωβρίου 2015 να επιβληθεί ποινή πολυετούς φυλάκισης αφού πρώτα αγορεύσουν οι συνήγοροι τους, ζητώντας επιείκεια, επικαλούμενοι τα «ελαφρυντικά» που μπορεί να έχουν.