Συγκλονιστική αποκάλυψη: Ο Λούμπιτς είχε κάνει πρόβα της συντριβής στην προηγούμενη πτήση

Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη της γερμανικής Bild ότι ο συγκυβερνήτης της μοιραίας πτήσης της Germanwings που έριξε το αεροπλάνο στις Αλπεις είχε κάνει πρόβα της συντριβής μόλις λίγες ώρες πριν!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα επικαλούμενη πηγές από τη γαλλική υπηρεσία ΒΕΑ (αναφέρει μάλιστα ότι περιλαμβάνονται στην έκθεσή της που θα δει σήμερα το φως), ο Αντρέας Λούμπιτς είχε κάνει πρόβα της όλης διαδικασίας, το πώς δηλαδή θα έριχνε το αεροπλάνο στην πτήση από Ντίσελντορφ προς Βαρκελώνη, και συγκεκριμένα την χωρίς αιτία κάθοδο του αεροπλάνου σε χαμηλότερο υψόμετρο, στην προηγούμενη δηλαδή πτήση από τη μοιραία.

Το στοιχείο αυτό προστίθεται στα τόσα άλλα που δείχνουν ότι η συντριβή του αεροσκάφους της Germanwings από τον Λούμπιτς ήταν μια καλά σχεδιασμένη ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος Γερμανός συγκυβερνήτης του αεροσκάφους της Germanwings, ο οποίος έπασχε από κατάθλιψη και είχε μάλιστα νοσηλευτεί, κλείδωσε έξω από το πιλοτήριο τον πιλότο, ανέλαβε μόνος του το πηδάλιο και κάρφωσε το αεροπλάνο στις Γαλλικές Αλπεις, οδηγώντας στο θάνατο ακόμα 149 ανθρώπους.