Έξι χρόνια φυλακή στον 26χρονο Λιβάνιο! Συγκλονιστικές λεπτομέρειες στο Δικαστήριο – Χιλιάδες ευρώ η αμοιβή του από τη Χεζμπολάχ

Ποινή φυλάκισης έξι χρόνων επέβαλε  το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου στον Hussein Bassam Abdallah, 26 χρόνων από το Λίβανο, σε σχέση με την υπόθεση εντοπισμού 8,2 τόνων νιτρικής αμμωνίας σε οικία στη Λάρνακα.

Ο  26χρονος Λιβάνιος   παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στη Λάρνακα, παραδέχθηκε ενοχή σε οκτώ από τις 16 συνολικά κατηγορίες .

Οι κατηγορίες, στις οποίες παραδέχθηκε ενοχή είναι:

Συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, συμμετοχή και αποδοχή για διάπραξη εγκλήματος, συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, παροχή υποστήριξης σε τρομοκρατική οργάνωση, παροχή υποστήριξης σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών χωρίς άδεια, αδικήματα που αφορούν τον Νόμο περί νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος  παραδέχθηκε ότι έλαβε από τη Χεζμπολάχ το ποσό των €9.400 για τα έξοδα του αλλά και ως αμοιβή για την αποστολή του στην Κύπρο.