Συγκλονίζει η μικρή Μαρία – Όλα όσα είπε στους Αστυνομικούς

Τέσσερα χιλιόμετρα μακριά (στη Λεωφόρο Καβάλας, στο Χαϊδάρι), από τη μάντρα αυτοκινήτων του παππού και του πατέρα της βρέθηκε η μικρή Μαρία.

Η μικρή Μαρία καθόταν στην άκρη του δρόμου όπου και τη βρήκαν αρχικά διερχόμενοι πολίτες οι οποίοι ειδοποίησαν τους γονείς της και την αστυνομία.

Το κοριτσάκι, το οποίο εξετάστηκε επί ώρες από ειδικό ψυχολόγο της αστυνομίας, παρά τις υπόνοιες του παππού της ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής και τις πληροφορίες ότι όταν το βρήκαν είπε «με αφήσαν ελεύθερο», ισχυρίστηκε στους ψυχολόγους πως είχε πάει να δει ένα άλογο που είχε ο παππούς της μέσα στη μάντρα και χάθηκε.

Περιπλανήθηκε επί ώρες μέσα στο δάσος όπου και τελικά αναγκάστηκε να κοιμηθεί όλο το βράδυ. Το πρωί βγήκε στη λεωφόρο όπου και βρέθηκε.

Ωστόσο ψυχολόγοι της αστυνομίας σημειώνουν ότι είναι πολύ δύσκολο σε αυτήν τη χρονική περίοδο να μάθουν από το παιδί τι πραγματικά του συνέβη. Αν δηλαδή χάθηκε ή έπεσε θύμα απαγωγής.

Νωρίτερα, υπό κράτηση τέθηκαν οι γονείς του μετά την κατάθεσή τους στην αστυνομία με τις κατηγορίες της παραμέλησης ανηλίκου και της έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Νωρίτερα υπόνοιες άφησε ο παππούς του παιδιού Γιώργος Πρίντεζης, ότι γνωρίζει ποιος βρίσκεται πίσω από την πιθανή απαγωγή της μικρής Μαρίας. «Έχω διαφορές με κάποιον, πιστεύω πως αυτός είναι» τόνισε.