Συγκινητική αποκάλυψη: Η ιστορία του προσφυγόπουλου με τη φανέλα του Άρη που σώριασε η Ουγγαρέζα

Μια συγκινητική ιστορία κρύβεται πίσω από τη φανέλα του Άρη που φορούσε το προσφυγόπουλο, στο οποίο έβαλε τρικλοποδιά εικονολήπτρια ουγγρικού καναλιού.

Σάλο προκάλεσε το video με την εικονολήπτρια ουγγρικού καναλιού, η οποία έβαλε τρικλοποδιά σε έναν πρόσφυγα που κρατούσε αγκαλιά το παιδί του. Ο μικρός φορούσε τη φανέλα του Αρη Θεσσαλονίκηςκαι ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Άγγελος Μισιρλής αποκάλυψε τη συγκινητική ιστορία πίσω από τη φανέλα.

Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook.

«Η ιστορία μια κίτρινης φανέλας…

Ξεκίνησε πατέρας κ γιος έξω από την Δαμασκό, διέσχισε την Τουρκία και έφθασε στα παράλια της Μικράς Ασίας. Εκεί επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό, φθάσαν στην Κω, κομμάτια πεινασμένοι, διψασμένοι αλλά οι δυο τους θηρία συνεχισανε, φθάσανε Αθήνα κ απο εκει Θεσσαλονίκη.

Με λεωφορείο έξω από το Πολύκαστρο κ από εκεί με τα πόδια Ειδομένη. Και εκεί από τύχη τους είδα στην ουρά περάσανε τα σύνορα Ειδομενη Fyrom κ συνέχεια πήγανε Γευγευλη.

Εκει τους γνωρισα στο τρένο, δεν είχα τίποτα εκτός από μια φανέλα του θεού Άρη, αυτήν είχα αυτή έδωσα με μια ευχή: «Αγόρι μου δεν έχω να σου δώσω τίποτα εκτός από την φανέλα του θεού Άρη σου την δίνω σαν ενθύμιο, να θυμάσαι την Ελλάδα, τους Ελληνες κ τον θεό Άρη».

Με είδε, την πήρε κ με ευχαρίστησε, χωριστήκαμε στο Ταμπανόφσκι στα σύνορα Fyrom – Serbia, ώσπου ξαφνικά είδα τον πιτσιρικά με την κίτρινη φανέλα στην Ουγγαρία, αγκαλιά στον πατέρα του να τον ρίχνουνε κάτω…

Αγορι μου θα πέσεις πολλές φορές αλλά πάντα θα βρίσκεις τα άντερα κ θα σηκώνεσαι,
ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ…

έκλαψα… Μακάρι να σε ξανασυναντήσω».