Στόχος βομβιστών λοχίας της Αστυνομίας Λεμεσού – Του “σήκωσαν” το αυτοκίνητο στον αέρα(φώτος)

Λοχία που υπηρετεί στην ΑΔΕ Λεμεσού στόχευσαν τα ξημερώματα οι βομβιστές στη Λεμεσό, του οποίου ανατίναξαν το αυτοκίνητο προκαλώντας αναστάτωση τόσο στην περιοχή όπου σημειώθηκε η έκρηξη όσο και στους κόλπους της αστυνομίας.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 2.55 τα ξημερώματα ενώ το αυτοκίνητο του 47χρονου λοχία βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του στο Ζακάκι της Λεμεσού. Της έκρηξης ακολούθησε πυρκαγιά και χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να κατασβεστεί.

bomb1ok

Από την ισχυρή έκρηξη, το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.  Στη σκηνή, η οποία παραμένει αποκλεισμένη μέχρι αυτή την ώρα, έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για έρευνες και ανακρίσεις.

Όπως διαπιστώθηκε η έκρηξη οφείλεται σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, υψηλής ισχύος.  Σε κατάθεση του στους συναδέλφους του ο λοχίας φέρεται να εξέφρασε κάποιες υποψίες εναντίον προσώπων της νύχτας με τα οποία ήρθε σε ρήξη παλιότερα όταν υπηρετούσε στο ΟΠΕ Λεμεσού.  Οι ανακριτές συνεχίζουν εντατικές έρευνες χωρίς να αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο.

apokfoto1

bo1