Στο κελί ποδοσφαιριστής γιατί έκανε κριτική στο προπονητή του!

Απίστευτο κι όμως… αραβικό. Ο Αμπντουλάχ Κασέμ εμφανίστηκε να ασκεί κριτική στον προπονητή της εθνικής των ΗΑΕ λόγω της μη κλήσης του και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών μηνών!

Είναι γνωστό ότι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επικρατούν άλλοι νόμοι κι ακόμα μία απίστευτη απόφαση της «δικαιοσύνης» έρχεται να προκαλέσει αίσθηση. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, ο Αμπντουλάχ Κασέμ ο οποίος έχει να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα από το 2012, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών μηνών.

Ο λόγος; Επειδή κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο όπου τον έδειχνε μαζί με έναν ακόμα συμπαίκτη του (δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του) να ασκούν κριτική και να κάνουν χειρονομίες κατά του ομοσπονδιακού τεχνικού, Μαχντί Αλί για τη μη κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα!

Οι δύο τους κρίθηκαν ένοχοι από το Δικαστήριο του Άμπου Ντάμπι για προσβολής προσώπου με την χρήση τηλεπικοινωνιακών μέσων και προσβολή δημοσίας αιδούς μέσω διαδυκτίου κι αμφότεροι έχουν ήδη μπει στο «ψηγείο» από την ομάδα τους, την Αλ Ντάφρα.

Ο δικηγόρος του Κασέμ πάντως ισχυρίστηκε ότι το βίντεο κυκλοφόρησε χωρίς τη συγκατάθεση του πελάτη του κι ότι ο ίδιος είναι θύμα στην υπόθεση αυτή. Ο Αλί πάντως από την πλευρά του, δεν προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον τους.