Στο δικαστήριο ο ύποπτος για το βιασμό 16χρονης – τι ισχυρίζεται

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθεί σήμερα 20χρονος σε σχέση με την υπόθεση απαγωγής, πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και βιασμού εις βάρος 16χρονης, από την Κύπρο, που διερευνά η Αστυνομία Πάφου. Δεν ήταν βιασμός λέει αλλά οικειοθελή ερωτική συνεύρεση…

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 16χρονη κατήγγειλε τα ξημερώματα χθες ότι 20χρονος, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν, την βίασε. Όπως ανέφερε ο 20χρονος μετέβη στο σπίτι της ενώ απουσίαζαν οι δικοί της με σκοπό να συζητήσουν.

Όταν η νεαρή αρνήθηκε, αυτός την μετέφερε σε ανοικτό απόμερο χώρο και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς τη θέλησή της, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

Η 16χρονη κατονόμασε τον 20χρονο Ελληνοκύπριο στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας προχώρησαν χθες το μεσημέρι στη σύλληψή του. Ανακρινόμενος, ο 20χρονος προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται από την Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ύποπτος φέρεται να ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων, ότι ήλθε σε συνουσία με την 16χρονη με τη θέληση της.

Η 16χρονη εξετάστηκε από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου και τα ευρήματα που εντόπισε αναμένεται να αξιολογηθούν από την Αστυνομία. Η ιατροδικαστής διαπίστωσε πως η 16χρονη φέρει και εξωτερικές κακώσεις.