Στο αυτοκίνητο πυροδότησε την κροτίδα ο 31χρονος – Θα υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις

Σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου θεωρείται η κατάσταση της υγείας του 31χρονου συγκολητή από την Παρεκκλησία ο οποίος ακρωτηριάστηκε όταν επιχείρησε να πυροδοτήσει κροτίδα χθες βράδυ στη Λεμεσό. 

Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της πόλης όπου θα υποβληθεί σε σωρεία επεμβάσεων για αποκατάσταση, αφού υπέστη ακρωτηριασμό της αριστερής παλάμης.  Παράλληλα φέρει πολλαπλά τραύματα, θλαστικά τραύματα και εκδορές στο μπροστινό μέρος του σώματός του.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Ιωάννης Σωτηριάδης, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνες και ανακρίσεις ο τραυματισμός του οφείλεται σε έκρηξη εργοστασιακής κροτίδας την οποία ο 31χρονος πυροδότησε ενώ βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του στην Παρεκκλησία.  Η αστυνομία εντόπισε το πρωί το σημείο όπου σημειώθηκε το ατύχημα και έχει κατασχέσει το αυτοκίνητο του θύματος για τις σχετικές έρευνες.

Το ατύχημα συνέβη στις δέκα χθες βράδυ, όταν ο 31χρονος επιχείρησε να πυροδοτήσει κροτίδα ενώ βρισκόταν στο χωριό Παρεκκλησιά της Λεμεσού.  Αιμόφυρτος, διακομίστηκε από φίλους του αρχικά,  σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού. Στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο της πόλης όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες αφού πέραν του ακρωτηριασμού έφερε και άλλα τραύματα.  Στη συνέχεια και όταν η κατάσταση της υγείας του σταθεροποιήθηκε ο 30χρονος επαναμεταφέρθηκε στην ιδιωτική κλινική όπου θα υποβληθεί σε εγχειρήσεις αποκατάστασης.

Μέλη της αστυνομίας διεξάγουν έρευνες και ανακρίσεις για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ο τραυματισμός του 31χρονου είναι το μοναδικό σοβαρό περιστατικό με κροτίδα που καταγράφηκε μέχρι στιγμής φέτος.