Στον απόηχο της παύσης – Συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης Ερωτοκρίτου και άλλων τριών

Με την εξέταση των δυο πρώτων μαρτύρων, του ιδιώτη επιδότη Παναγιώτη Κλείτου, και του τέως Αρχηγού Αστυνομίας Μιχάλη Παπαγεωργίου συνεχίζεται ενώπιον του Μόνιμου κακουργιοδικείου Λευκωσίας η εκδίκαση της υπόθεσης εναντίον του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου και των Ανδρέα Κυπρίζογλου, Παναγιώτη Νεοκλέους και του δικηγορικού γραφείου Andreas Neocleous & Co.

Ο κ. Κλείτου απαντώντας σε ερωτήσεις του εκπροσώπου της κατηγορούσας αρχής κατέθεσε ότι επέδωσε αγωγή προς τη Λαϊκή Τράπεζα και τη Διαχειρίστρια της Λαϊκής Αντρη Αντωνιάδου στον κ. Παναγιώτη Νεοκλέους, ύστερα από οδηγίες του Ανδρέα Κυπρίζογλου.

Ανέφερε ότι η ιδιαιτέρα του κ. Νεοκλέους δεν ήθελε να παραλάβει την αγωγή, αφού δεν απευθυνόταν προς τον ίδιο και ότι ο ίδιος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Κυπρίζογλου που του είπε να προχωρήσει και ότι ήταν ήδη συνεννοημένος με τον κ. Νεοκλέους.

Οι δικηγόροι υπεράσπισης υπέβαλαν στο μάρτυρα ότι ψεύδεται και ότι το περιστατικό αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή η διαδικασία συνεχίζεται με την εξέταση του κ. Παπαγεωργίου. Θα ακολουθήσει πλήρης είδηση με το πέρας της διαδικασίας.