Στις 7 Οκτωβρίου η εκδίκαση η υπόθεση των βιαστών

Για τις 7 Οκτωβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης εναντίον των τεσσάρων μελών της ίδιας οικογένειας, που φέρεται να εμπλέκονται σε βιασμούς και άσεμνες επιθέσεις εναντίον συγγενικών, στην πλειοψηφία τους, προσώπων, την περίοδο 1992-2002.

Συνολικά επτά πρόσωπα έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες εναντίον των τεσσάρων, έναν 63χρονο, την 64χρονη πρώην σύζυγο του και τους δυο τους υιούς, ηλικίας 36 και 37 ετών, οι οποίοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν 47 κατηγορίες που αφορούν, μεταξύ άλλων, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, βιασμού, απόπειρας βιασμού, διαφθοράς γυναίκας κάτω των 13 ετών, άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας και άσεμνης επίθεσης εναντίον άνδρα.

Υπό τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, οι τέσσερις οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Κακουργιοδικείου, το οποίο συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών.

Το Κακουργιοδικείο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 7 Οκτωβρίου, λόγω διάφορων διαδικαστικών εκκρεμοτήτων, όπως το αίτημα των τριών εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων για νομική αρωγή.

Πηγή: ΚΥΠΕ