Στις 300.000 ευρώ η συμφωνία ΑΠΟΕΛ- Τράπεζας Κύπρου

Εάν ο ΑΠΟΕΛ περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πέραν από τα 17εκ. που θα βάλει στα ταμεία του θα προσθέσει άλλες 300.000 ευρώ.

Τόσα προνοεί η συμφωνία με την Τράπεζα Κύπρου ενώ σε περίπτωση Γιουρόπα το ποσό μειώνεται στις 200.000.

Οι δηλώσεις Πρόδρομου Πετρίδη

Αρχικά ο κ. Πετρίδης τόνισε για την αγωνιστική εικόνα των γαλαζοκιτρίνων: “Νομίζω δημιουργείται περισσότερος θόρυβος για την αγωνιστικότητα του ΑΠΟΕΛ από ότι πρέπει. Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μοναδική Κυπριακή ομάδα που κατάφερε να προκριθεί αλλά και πάλι δημιουργείται τόσος θόρυβος. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ να μείνει ήσυχος. Η διοίκηση νομίζω απέδειξε ότι μπορεί να παίρνει τις αποφάσεις για να στηρίξει την ομάδα. Είμαστε ήδη σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Δεν υποτιμούμε την Αστάνα, αλλά δεν είναι το φόβητρο”.

Όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση τόνισε: “Δεν πρόκειται να κάνουμε μεταγραφή για χάρη της μεταγραφής. Η μεταγραφή, αν και εφόσον γίνει θα είναι μεταγραφή ουσίας και θα έχει άμεση αποτελεσματικότητα και βοήθεια στην ομάδα”.

Για τις θέσεις στις οποίες θα ενισχυθεί ο ΑΠΟΕΛ ανέφερε: “Δεν μιλώ για καμία θέση. Το ΑΠΟΕΛ κοιτάζει όλες τις θέσεις εκτός από τερματοφύλακα. Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο. Για εμάς η υφιστάμενη ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και χρειάζεται χρόνος προσαρμογής των παικτών, του προπονητή και των συστημάτων που εφαρμόζει. Θέσαμε ως στόχο την είσοδο σε Ευρωπαϊκό όμιλο στον προπονητή μας και έχει ήδη επιτευχθεί. Δεν μπορώ να κρίνω με αυστηρότητα τις εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ, γιατί έπαιζε για συγκεκριμένο στόχο και τον πέτυχε. Υπάρχει μεγάλο περιθώριο αγωνιστικής βελτίωσης. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό”.