Στις 11/9 δικάζεται 62χρονη που κατείχε πέραν των 3,000 ευρώ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 11 Σεπτεμβρίου παραπέμφθηκε σήμερα γυναίκα από τη Ρουμανία, ηλικίας 62 χρόνων, η οποία συνελήφθη χθες από την Αστυνομία όταν στην κατοχή της εντοπίστηκε χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις 3,500 ευρώ. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει η γυναίκα είναι παράνομη κατοχή περιουσίας και αλήτης και πλάνητας (περιφερόταν και ζητούσε ελεημοσύνη από το κοινό).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το πρωί δόθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας ότι γυναίκα σε παραλία της περιοχής περιφερόταν ύποπτα και θεάθηκε να μετρά χρήματα που είχε σε τσαντάκι.

Περιπολικό της Αστυνομίας μετέβη στη σκηνή όπου εντόπισε την 62χρονη. Στη γυναίκα έγινε σωματική έρευνα και στην κατοχή της εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 3,574.16 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα και κέρματα.

Ανακρινόμενη από την Αστυνομία, η γυναίκα δεν έδωσε ικανοποιητικές απαντήσεις για την κατοχή των χρημάτων, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, ανακρίθηκε γραπτώς και τέθηκε υπό κράτηση.

Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο παρέπεμψε τη γυναίκα σε δίκη ενώπιον του στις 11 Σεπτεμβρίου. Μέχρι την ημερομηνία έναρξης της δίκης της η γυναίκα θα κρατείται στις Κεντρικές Φυλακές στη Λευκωσία.

Πηγή: ΚΥΠΕ