Στιγμές αγωνίας στη Λάρνακα – 7χρονη υπνοβατώντας έφυγε από το σπίτι της και έτρεχε στους δρόμους – Την έσωσαν δυο κυνηγοί

Στιγμές αγωνίας πέρσασε οικογένεια από την Λάρνακα όταν η 7χρονη κορούλα τους φυγε από το σπίτι τα ξημερώματα και άρχισε να τρέχει στους δρόμους. Από θαύμα γλίτωσε το κοριτσάκι το οποίο ήταν σε κτάσταση υπνοβασίας.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 το κοριτσάκι σηκώθηκε από το κρεβατάκι του, άνοιξε την κύρια είσοδο του σπιτιού του και χωρίς να το αντιληφθεί κανείς βγήκε έξω και άρχισε να τρέχει στους δρόμους με κίνδυνο να το χτυπήσει κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο, αλλά ευτυχώς την αντιλήφθηκαν δυο κυνηγοί οι οποίοι έδρασαν αστραπίαια και την έσωσαν.

Όπως ανέφεραν οι κυνηγοί δεν ήξεραν τι ακριβώς συνέβαινε και πως θα έπρεπε να αντιδράσουν. Τελικά πήραν τη μεγάλη απόφαση και αφού την πλησίασαν διαπίστωσαν ότι υπνοβατούσε.

Την ακολούθησαν περίπου για 500 μέτρα και την έπιασαν. Η 7χρονη δεν μιλούσε ούτε αντιδρούσε. Οι δύο κυνηγοί που έσωσαν το κοριτσάκι το μετέφεραν στον τοπικό αστυνομικό σταθμό όπου κλήθηκαν οι γονείς του για να το παραλάβουν.