Στη φυλακή για 20 χρόνια σύγχρονη Μήδεια – Έπνιξε το νεογέννητο παιδί της στις ΗΠΑ

H Kimberly Pappas, μία 26χρονη γυναίκα από το Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, είχε σκοτώσει τον νεογέννητο γιο της τον περασμένο Μάρτιο, κλείνοντας τον σε μία πλαστική σακούλα.

Σε 20 χρόνια φυλάκιση με δυνατότητα αναστολής στα 9 χρόνια καταδικάστηκε τη Δευτέρα η Kimberly Pappas, μία 26χρονη γυναίκα από το Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, που είχε σκοτώσει τον νεογέννητο γιο της τον περασμένο Μάρτιο, κλείνοντάς τον σε μία πλαστική σακούλα και προκαλώντας του ασφυξία.

Η Pappas εξέφρασε σήμερα τη συντριβή και τις απίστευτες τύψεις της για τον θάνατο του γιου της, τον οποίο δολοφόνησε αμέσως αφού τον γέννησε στην τουαλέτα του γραφείου όπου εργαζόταν.

«Δεν μπορώ να εκφράσω την οδύνη μου με λόγια», είπε η νεαρή γυναίκα τη Δευτέρα στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με τη New York Post, το μωρό είχε ανακαλυφθεί στο γραφείο της Pappas στις 31 Μαρτίου, ενώ η νεκροψία που διενεργήθηκε στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το νεογέννητο παρέμεινε ζωντανό για 20-30 λεπτά μέσα στην πλαστική σακούλα, πασχίζοντας να πάρει ανάσα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Detroit News, επικαλούμενη την αδερφή της παιδοκτόνου, η Pappas αρνιόταν ακόμα και να συζητήσει την εγκυμοσύνη της, την οποία απεχθανόταν, ενώ από την αρχή εμφανιζόταν ιδιαίτερα αρνητική απέναντι στις επιλογές της υιοθεσίας ή της έκτρωσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ