Στα χέρια της αστυνομίας τέσσερις μήνες μετά – Φυσίγγια μεγάλο μαχαίρι και ναρκωτικά είχαν βρει στο αυτοκίνητό του

Μετά την περιπετειώδη καταδίωξη πριν τέσσερις μήνες στους δρόμους της Πάφου και τη διαφυγή του από τους αστυνομικούς που τον κυνηγούσαν, 30χρονος έπεσε στα χέρια των αρχών και τέθηκε υπό κράτηση. Ο 30χρονος ύποπτος κατηγορείται για παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, παράνομη κατοχή ναρκωτικών, αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση τροχαίου δυστυχήματος.

Η καταδίωξη, που έμοιαζε σαν να είχε βγει από ταινία του χόλιγουντ, είχε σημειωθεί μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα της 4ης Απριλίου, όταν  μέλη της Τροχαίας Πάφου που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία εντόπισαν όχημα το οποίο μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε μέσω του Κέντρου Ελέγχου Μηνυμάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν καλυπτόταν από ασφάλεια.

Αμέσως έγινε χρήση των φάρων και ο οδηγός κλήθηκε μέσω της μικροφωνικής συσκευής του περιπολικού να σταματήσει για έλεγχο αλλά παρέλειψε να το πράξει, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα και παραβιάζοντας σήματα τροχαίας.

Στη συνέχεια το εν λόγω όχημα συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα, το οποίο ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να προκληθεί τροχαίο δυστύχημα.

Παρά το δυστύχημα, ο οδηγός συνέχισε την πορεία του. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο οδηγός του οχήματος, το οδήγησε σε αδιέξοδο και αφού το σταμάτησε, βγήκε από αυτό και τράπηκε σε φυγή.

Σε έρευνα που έγινε στο εν λόγω όχημα, εντοπιστήκαν τρία φυσίγγια, ένα μαχαίρι με λεπίδα μήκους 19 εκατοστών και ποσότητα άσπρης σκόνης κοκαΐνης βάρους ενός περίπου γραμμάριου.

Η οδηγός του αυτοκινήτου που είχε εμπλακεί στο δυστύχημα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό και της δόθηκε εξιτήριο.

Εναντίον του 30χρονου οδηγού του αυτοκινήτου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείτο μέχρι που χθες η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην σύλληψη του.