Σταθερή η κατάσταση της υγείας του 3χρονου αγοριού

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του τρίχρονου αγοριού, που έπεσε από το παράθυρο του διαμερίσματος της πολυκατοικίας όπου διαμένει και τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με τον παιδοεντατικολόγο του Μακάρειου Νοσοκομείου, Θανάση Αθανασίου.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο κ. Αθανασίου ανέφερε πως το παιδάκι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβσαη και νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου,  ο μικρός μετά τη χειρουργική επέμβαση δεν χρειάστηκε μηχανική υποστήριξη.
Το τρίχρονο αγοράκι που κατάγεται από τη Συρία έπεσε από το παράθυρο του διαμερίσματος στο οποίο διαμένει στην Πάφο. Συγκεκριμένα, έπαιζε στο δωμάτιο παρουσία της μητέρας του, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, διέλαθε της προσοχής της και έπεσε από το παράθυρο του πρώτου ορόφου όπου βρίσκεται το διαμέρισμα τους στην περιοχή Δασούδι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ο μικρός αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιιστώθηκε ότι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω νοσηλεία.