Σταθερά πρώτος ο ΑΝΤ1, προσλήψεις στον Alpha, τα τιγράκια του ΡΙΚ και το κολιέ της Ελευθερίας

*** Σταθερά πρώτος με τη διαφορά να αυξάνεται από το δεύτερο σε τηλεθέαση κανάλι ο ΑΝΤ1, καθώς την εβδομάδα που μας πέρασε, έφτασε το 19.9%. Στη δεύτερη θέση, πέφτοντας ελαφρώς, το Μέγα με 16.3%. Τρίτη θέση για το ΡΙΚ 1, με μικρή πτώση στο 14.8%. Σταθερά τέταρτο το Sigma, έμεινε στο 14%, ενώ σημαντικό έδαφος κερδίζουν αυτοί που δεν επιλέγουν κανένα από τα συγκεκριμένα κανάλια, φτάνοντας το 10.2%.

*** Χαμός αναμένεται να γίνει, για την πλήρωση θέσεων δημοσιογράφων, στην επέκταση στην Κύπρο του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο οποίος θα αρχίσει να εκπέμπει Ιανουάριο ή Φεβρουάριο του 2016. Στο τιμόνι του νέου τηλεοπτικού σταθμού θα είναι ο Γιώργος Τσαλακός Γενικός υπεύθυνος του Alpha Media Group( Εφημερίδα Αλήθεια, (SuperSportFM), που ανήκουν στον Σωκράτη Χάσικο. Έδρα του νέου καναλιού τα Λατσιά.

*** Σταύρος και Σταύρη του Πρωινάδικου του ΡΙΚ «αποφάσισαν» να δώσουν τα ονόματά τους στα δύο τιγράκια που γεννήθηκαν πρόσφατα σε πάρκο της Πέγειας. Αυτό που αναμένουμε είναι σιγά να βγάζετε και λίγο την αγριότητα που βγάζουν οι τίγρεις όταν μεγαλώσουν. Στο κάτω κάτω έρχονται βουλευτικές εκλογές και πρέπει να κάνετε τους εκπρόσωπους της Βουλής να κάθονται σε ηλεκτρικές καρέκλες.

*** Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος του Sigma θα μας κάνει να μην χάνουμε το πρωινάδικό του ειδικά κάθε Παρασκευή. Η παρουσίαση των ορεινών κοινοτήτων είναι μια πολύ καλή ιδέα. Μετά τα Καλλιάνα είδαμε τον Μουττουλά και μάλιστα με την τεχνολογία drone, δηλαδή από ψηλά. Αυτό που θεωρώ σίγουρο είναι ότι ο Ανδρέας και οι συνεργάτες του δεν θα γλιτώνουν κάθε Παρασκευή την μέθη από την ζιβανία, που κερνούν οι καλεσμένοι. Μέθη στους αριθμούς τηλεθέασης εννοώ…

*** Mε κολιέ στυλ «φώτα τροχαίας» εμφανίστηκε η Ελευθερία Σωφρονίου δεχόμενη το πείραγμα του Σταύρου Κωνσταντίνου. Ακολούθησε ο Θωμάς Κεττένης του ΚΥΠΕ, ο οποίος διόρθωσε με αρκετή δόση χιούμορ, λέγοντας ότι το πορτοκαλί φωτάκι του κολιέ θα έπρεπε να ήταν στη μέση για να είναι στη σωστή σειρά. Η Ελευθερία μπορεί να κοκκίνησε όπως και η «καυτή πιπεριά» του καναλιού της, αλλά δεν έδειξε να ενοχλείται από το πείραγμα των συναδέλφων της.

Κρατίνος