Σσσσσς μη μάθει κανείς για τους αγώνες… στο Μπακού

Έχω μια απορία. Μήπως οι αγώνες που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στο Μπακού είναι μυστικοί; Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά η αντιμετώπιση των ιδιωτικών καναλιών και η προβολή των αγώνων.

Ή καλύτερα η μη προβολή των αγώνων. Λες και δεν υπάρχουν! Λες και οι πρώτοι Πανευρωπαϊκοί αγώνες κάτι σαν τους Ολυμπιακούς της Ευρώπης είναι μια μυστική υπόθεση.

Πότε θα καταλάβουν οι δεινοί αθλητικογράφοι μας ότι αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο; Δεν λέω καλό είναι το ποδόσφαιρο και όλους μας ενδιαφέρει, όμως καλό είναι να βλέπουμε και να μαθαίνουμε νέα και για αλλά αθλήματα.

Εικοσιτρία νέα παιδιά βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό εκπροσωπώντας όλους μας, και τα ιδιωτικά κανάλια ούτε κουβέντα.

Τόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά να προβάλλεται και λίγο τα αλλά αθλήματα; Δεν είναι δυνατό να γίνουμε όλοι Ρονάλντο. Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο μπάλα.

Έχει τόσα αλλά ωραία αθλήματα ομαδικά και ατομικά.  Εμείς πάντως η ομάδα του apokalipsi.com ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά μας να γυρίσουν πίσω με χρυσά μετάλλια.

Δίκτυς ο Κνώσσιος