Σπαλιαρίτσες της Κύπρου ενωθείτε… Η Σφαλιάρα του Σπαλιάρα σας!

Αναστατώθηκε ο γυναικείος πληθυσμός με τη δήλωση Σπαλιάρα. Ου κακο! Ο «μοντέλλος» Σπαλιάρας που λεν μάλιστα ότι είναι και “Hot”, όσο μια φουκού της Κυριακής που ψήνουμε τα διάφορα εδέσματα, συγχύζοντας τη τουαλέτα με το σεξ, ανέφερε ότι ξετίναξε πάνω από 4000 γυναίκες. Και να σου ο πανικός σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Να σου η ειρωνεία και ο χλευασμός ιδιαίτερα από γυναίκες. Σε λίγο θα μας βγάλουν και καμιά ανακοίνωση οι διάφοροι σύνδεσμοι γυναικών ότι το σχόλιο του Σπαλιάρα ήταν σεξιστικό μειώνοντας το γυναικείο φύλο.

Είπα στην αρχή να μην ασχοληθώ… Όμως ώσπου πληθαίνουν οι διαδικτυακές πατσαρκές, ή μάλλον οι σφαλιάρες του Σπαλιάρα, αναγκαστικά είπα να μπω και γω στο χορό. Ιδιαίτερα όταν βλέπω γυναίκες που μπορεί να μην πήγαν με 4000 άντρες αλλά σίγουρα οι επιτυχίες τους γεμίζουν ένα στρατιωτικό λόχο, έχοντας το εσώρουχο ως είδος πολυτελείας το οποίο φορούν κάθε Χριστούγεννα ή κάθε Πάσχα. Ή άλλες που το Σάββατο το βράδυ πίνουν μια θάλασσα ποτό και παν πιντωμένες εκκλησία τη Κυριακή το πρωί μπας και η μάνα τους φωνάζει που δεν ξύπνησαν, ενώ κατά τη διάρκεια της λειτουργείας ρίχνουν και κανένα Like ή κανένα comment για να κρατηθούν ξύπνιες.

Όχι…η δικιά μας κοινωνία είναι σεμνή…δεν ανέχεται τύπους σαν τον Σπαλιάρα να κάνουν τέτοιου είδους σχόλια που μειώνουν το γυναικείο πληθυσμό…ιδιαίτερα αυτών που βγαίνουν με κάτι παντελονάκια ή φούστες που δεν χρειάζεται καν να φυσήσει το αεράκι για να δεις τι έχει από κάτω. Αυτές που παν παραλία και συγχύζουν τη κλωστή με το μαγιό και που επιδεικτικά λύνουν το σουτιέν από το μαγιό μπας και μείνει έστω και μια λιλιπούτια άσπρη γραμμή στο μαύρισμα στη πλάτη.

Είμαστε μια κοινωνία που μπορεί να μην κρατούμε για να φάμε αλλά το iPhone είναι must. Που μπορεί να δουλεύουν ένα μήνα για να πάρουν εκείνη τη μισθάρα των €700 και αντί να τα φυλάξουν για να ζήσουν τρέχουν να πάρουν μια τσάντα Louis ενώ για τα υπόλοιπα πρέπει να πληρώσει ο… «παπάκης». Την οποία τσάντα θα κρατούν όταν παν να φάνε sushi τα οποία θα χρεώσουν στην ήδη υπερχρεωμένη κάρτα. Που το να ΜΗΝ έχεις πάει με άντρα θεωρείται ανοσιούργημα.

Δυστυχώς έχουμε χάσει το μέτρο. Και χάνοντας το μέτρο χάσαμε και την ουσία της ζωής. Γιατί όπως παλιά οι άντρες εξιδανίκευαν τις γυναίκες με σιλικόνη στο μπούστο, τώρα οι γυναίκες εξιδανικεύουν κάτι τύπους σαν τον Σπαλιάρα ή κάτι σαν τον Justin Bieber κάνοντας τους Θεούς. Που ο άντρας πρέπει και αυτός να κάνει αποτρίχωση σε…όλα τα σημεία. Που ο ιδανικός τους άντρας είναι αυτός που είναι «In» και όχι αυτός που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ για να παρέχει τα αναγκαία για την οικογένειά του. Αυτός που οδηγεί sport αυτοκίνητο και όχι αυτός που οδηγεί διπλοκάμπινο γιατί το χρειάζεται στη δουλειά του. Αυτός που προσέχει εάν τα παπούτσια του είναι ασορτί που το υπόλοιπο ντύσιμό του και όχι αν τα ρούχα του τα αγόρασε με την πιστωτική την οποία χρωστά. Αυτός που θα κτίσουν σπίτι και θα το χρωστούν όλο στη τράπεζα αλλά θα παν στα διάφορα μαγαζιά της High-Λευκωσίας για να αγοράσουν έπιπλα…ξέρεις μάνα μου… «Που τζιαμέ που εψούμνισε και η τάδε».

Μη κοροϊδεύετε το «νου» του Σπαλιάρα γιατί και οι περισσότερες Σπαλιάρες γίνατε οδηγώντας τους αρσενικούς σε μια νέα Σπαλιαρο-διάσταση. Και μη βλέπω τύπισσες που όταν ο Σπαλιάρας ερχόταν στη Κύπρο και πήγαινε σε κλαμπάκια αυτές «εκοντοσυνάουνταν» πάνω του, ενώ τώρα το παίζουν θιγμένες.

Οι περισσότερες γυναίκες σύγχυσαν το «Cool» με το «Fool» και η κατρακύλα μας σαν κοινωνία δεν έχει σταματημό.

Διογένης