“Σούμαχερ” στα 16 του – Συνελήφθη μετά από καταδίωξη και αφού συγκρούστηκε με περιπολικό!

Έβαλε χέρι στο αυτοκίνητο της οικογένειας, άρπαξε μαχαίρι και έκοβε βόλτες στα χωριά της περιοχής, 16χρονος από τη Δρομολαξιά.  Η βόλτα όμως εκτυλίχθηκε σε εφιάλτη αφού ο ανήλικος συνελήφθη από την αστυνομία μετά από δραματική καταδίωξη και αφού συγκρούστηκε με περιπολικό!

Η καταδίωξη άρχισε λίγο μετά τις τρεις ξημερώματα, όταν περίπολος της αστυνομίας αντιλήφθηκε αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στο κεντρικό δρόμο Κιτίου – Λάρνακας.  Τα μέλη της αστυνομίας έγνεψαν του οδηγού να σταματήσει για έλεγχο.  Ο οδηγός όχι μόνο τους αγνόησε αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να τους αποφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της κοινότητας, με τους αστυνομικούς να είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για παράνομους και τον οδηγό να προσπαθεί να αποφύγει την αστυνομία διότι ήταν ανήλικος.   Συνεπεία της καταδίωξης και των ελιγμών του αυτοκινήτου και του περιπολικού ήταν να συγκρουστούν κάποια στιγμή μεταξύ τους!

Από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς, αλλά τα δύο αυτοκίνητα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.  Ο ανήλικος συνελήφθη για οδικά αδικήματα αλλά και για κατοχή αιχμηρού αντικειμένου αφού στο κατείχε μαχαίρι για το οποίο δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις στους ανακριτές.