Σοκ! 25χρονη υπάλληλος γηροκομείου ασελγούσε σε ηλικιωμένους – Άρπαξε δέκα χρόνια φυλακή

Μία 25χρονη υπάλληλος γηροκομείου στο Ντέβον της Μεγάλης Βρετανίας καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλάκιση για τη σεξουαλική κακοποίηση τριών υπέργηρων ενοίκων του κέντρου όπου εργαζόταν.

Η Christina Sethi από το Τορκί επιτέθηκε σεξουαλικά σε πέντε ευπαθείς ηλικιωμένους, ηλικίας από 80 έως 101 ετών! Η νεαρή που εργαζόταν στην βραδινή βάρδια του γηροκομείου ασελγούσε στα θύματά της που ήταν ανήμπορα να αντιδράσουν και μάλιστα βιντεοσκοπούσε τις χυδαίες πράξεις της προκειμένου να στείλει στη συνέχεια το υλικό στον φίλο της.

 woman-1

Τα θύματα της αδίστακτης κοπέλας με τα αρρωστημένα γούστα περιλάμβαναν δύο γυναίκες (μία εκ των οποίων έπασχε από άνοια) και έναν άντρα τον οποίο επέλεξε επειδή, λόγω Αλτσχάιμερ, δεν θα μπορούσε στη συνέχεια να θυμηθεί την επίθεση.

Η Sethi ομολόγησε την ενοχή της για πέντε ξεχωριστά περιστατικά που σημειώθηκαν στο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων την εποχή που εργαζόταν εκεί, δηλαδή μεταξύ του Ιανουαρίου του 2014 και του Μαΐου του 2015.

Την παράνομη δράση της 25χρονης κατήγγειλε στις αρχές ένας άνδρας, ο οποίος βρήκε ορισμένα από τα βίντεο τα οποία είχε τραβήξει η ίδια σε έναν μεταχειρισμένο υπολογιστή που αγόρασε.