Σοκαριστικό – βίντεο εξόντωσης αρσενικών κοτόπουλων

Καφάσια με ζωντανά κοτόπουλα πετάγονται το ένα πάνω στο άλλο, δίπλα σε έναν άλλο σωρό από διαμελισμένα κοτόπουλα. Στο πάτωμα διακρίνονται τραυματισμένα, παραμορφωμένα κοτόπουλα, ενώ άλλα σέρνονται μισοπεθαμένα μέσα σε βρόμικα χαρτόκουτα.

Ένας από τους εργάτες εμφανίζεται να ρίχνει εκατοντάδες κοτοπουλάκια σε μια σακούλα σκουπιδιών, την οποία στη συνέχεια πιέζει με το βάρος του για να μειώσει τον όγκο. Η άκρη της σακούλας δένεται τελικά κόμπο και τα κοτόπουλα αφήνονται να πεθάνουν από ασφυξία.

Οργή προκαλεί το σοκαριστικό φρικτό βίντεο που δείχνει χιλιάδες αρσενικά κοτοπουλάκια να εξοντώνονται σε εκκολαπτήριο στη Γαλλία. Δεκάδες πολιτικοί ζητούν την απαγόρευση αυτής της «αποτρόπαιης πρακτικής».

Όπως αναφέρει το Sky News, το βίντεο δημοσιοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο από οργάνωση για την προστασία των ζώων. Έκτοτε, περισσότεροι από 95.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει αίτημα για την απαγόρευση τέτοιων απάνθρωπων πρακτικών.

Το βίντεο που είναι τραβηγμένο από εργαζόμενο του εκκολαπτηρίου, δείχνει εργάτες να ρίχνουν νεογέννητα κοτόπουλα σε κυλιόμενους ιμάντες που οδηγούν σε έναν περιστρεφόμενο βιομηχανικό καταστροφέα και από την άλλη άκρη της μηχανής βγαίνει ένας αηδιαστικός, ματωμένος πολτός.

Έπειτα από δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για 50 εκατομμύρια αρσενικά κοτόπουλα να σκοτώνονται στα γαλλικά εκκολαπτήρια κάθε χρόνο, δεκάδες βουλευτές ζητούν από τον υπουργό Γεωργίας Στεφάν Λε Φολ να λάβει μέτρα.

Τα αρσενικά κοτόπουλα είναι γενικά ανεπιθύμητα στην πτηνοτροφία επειδή δεν δίνουν αβγά και θεωρούνται συνήθως ακατάλληλα για παραγωγή κρέατος.

Ορισμένοι Γάλλοι  βουλευτές ζητούν τώρα την υιοθέτηση του κανονισμού που ισχύει στη Γερμανία, όπου το φύλο των κοτόπουλων ελέγχεται κατά την εμβρυακή ανάπτυξη. Τα αβγά με αρσενικά έμβρυα καταστρέφονται πριν εκκολαφθούν.

Προσοχή το βίντεο είναι σκληρό όπως σκληρή και η αλήθεια για την απανθρωπιά