Σοκάρει διάσημος λαϊκός τραγουδιστής: “Τον πολύποδα τον έφτυσα πάνω στην πίστα, μπροστά στον Πλούταρχο”

«Έχω κινδυνέψει δύο φορές στη ζωή μου. Η μία ήταν όταν είχα έναν πολύποδα στις φωνητικές χορδές και δεν ήθελα να κάνω εγχείρηση, ολική νάρκωση και δεν πήγαινα. Για δύο χρόνια τραγούδαγα με αυτόν. Είχα κάνει τη δισκογραφική δουλειά “Ο απόλυτος έρωτας”. Τον πολύποδα τον έφτυσα πάνω στην πίστα» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Λοιπόν πασίγνωστος λαϊκός τραγουδιστής σε μία από τις σπάνιες συνεντέυξεις του.

Ο λόγος για τον Θέμη Αδαμαντίδη που πραγματικά μας σόκαρε με την αποκάλυψη που έκανε αναφορικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

 

themis adamantidis

Και μάλιστα έγινε και πιο συγκεκριμένος στη συνέντευξη: «Βγήκε ο πολύποδας το 1997 μπροστά στον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος ήταν τότε στα πρώτα του βήματα. Κατέβηκα από την πίστα στο τέταρτο τραγούδι και με ρώτησε “Τι έπαθες, Θέμη;” και του είπα: “Το βλέπεις αυτό Γιάννη; Είναι ο πολύποδας”. Το κράτησα στο χέρι μου, το πήγα για βιοψία. Με τη χρήση του λαιμού στο τραγούδι ο πολύποδας κοβόταν και θεραπευόταν. Εκείνη την περίοδο αυτό με είχε ρίξει ψυχολογικά, γιατί δεν μπορούσα να τραγουδήσω όπως ήθελα».