Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία – Κρίσιμα στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας βρέφος 8 μηνών

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 18:30 στον αυτοκινητόδρομο Ανθούπολης –  Κοκκινοτριμιθιάς. Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο βρέφος 8 μηνών και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας . Τραυματισμένη στο Νοσοκομείο και η μητέρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία η μητέρα γύρισε να κοιτάξει αν το βρέφος ήταν καλά με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, να χτυπήσει αρχικά στο πεζοδρόμιο αριστερά του δρόμου και στη συνέχεια στα κιγκλιδώματα που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά του δρόμου και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε σε τοίχο υποστήριξης.

Το βρέφος καθόταν σε ειδικό κάθισμα με δεμένη τη ζώνη ασφαλείας η οποία μάλλον δυστυχώς δεν κατάφερε να το συγκρατήσει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Το 8μηνο βρέφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το βρέφος φαίνεται να υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και οι επόμενες ώρες κρίνονται ως καθοριστικές για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του.