Σοβαρός τραυματισμός 19χρονου στρατιώτη μοτοσικλετιστή – Κινδυνεύει να χάσει το πόδι του

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα με ένα τραυματία σε σοβαρή κατάσταση σημειώθηκε χθες το βράδυ(31/08), όταν μοτοσικλέτα που οδηγούσε 19χρονος συγκρούστηκε βίαια με αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονη με συνοδηγό τον σύζυγο της 53χρονων, στον δρόμο Λεμεσού – Ύψωνα.

Ο 19χρονος στρατιώτης, ο οποίος κινείτο στην περιοχή του Ύψωνα, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 59χρονη.

Αμέσως στη σκηνή έφτασε ασθενοφόρο και διακομίστηκεστις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού με πολύ άσχημους τραυματισμούς στα πόδια.

Επειδή δεν υπήρχε αγγειοχειρούργος, ο νεαρός μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική και υπεβλήθη σε πολύωρη εγχείρηση. Ο 19χρονος θα διακομισθεί πάλι πίσω στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και θα εισέλθει στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης.

Η Τροχαία Λεμεσού εξετάζει τα αίτια και τις συνθήκες του σοβαρού ατυχήματος, όπως επίσης εξετάζεται αν ο νεαρός φορούσε κράνος και αν τα φωτά της μηχανής του ήταν σε λειτουργία.