Σκότωσε το σκυλί, το πέταξε και έκανε την πάπια – Χειροπέδες σε 71χρονο

Σκότωσε το σκυλί, το πέταξε χωρίς να φανερώσει την αποτρόπαια πράξη του σε κανένα, ούτε καν στην ιδιοκτήτρια του ζώου.  Τον εντόπισε όμως η αστυνομία, έτσι  θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.  Πρόκειται για 71χρονο, κάτοικο Τσιακκιλερού στη Λάρνακα, που όπως ισχυρίστηκε σκότωσε το ζώο, όταν στην προσπάθειά του να τον  απομακρύνει από την αυλή του σπιτιού του το κλώτσησε!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα ο Επαρχιακός Συντονιστής του Κόμματος των Ζώων Κύπρου κατήγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου ότι εντοπίστηκε σκοτωμένος ένας σκύλος ράτσας mini Doberman σε κάδο απορριμμάτων στο προσφυγικό συνοικισμό Τσιακκιλερό.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου και μετά από εξετάσεις εντοπίστηκε η ιδιοκτήτρια του σκύλου και ηγέρθηκαν υποψίες εναντίον άνδρα, ηλικίας 71 ετών, από το συνοικισμό Τσιακκιλερού.

Ο 71χρονος συνελήφθη, παραδέχθηκε ενοχή και σε θεληματική κατάθεση του ανέφερε ότι χθες γύρω στις επτά το πρωί εντόπισε στην αυλή της οικίας του τον σκύλο. Ισχυρίστηκε πως στην προσπάθεια του να απομακρύνει το σκύλο, το ζώο του επιτέθηκε και ο άνδρας το κλώτσησε με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Ο άνδρας κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.