Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού με κλεμμένο ταξί

Άγρια καταδίωξη από μέλη του ουλαμού πρόληψης τροχαίων δυστυχημάτων, στο ύψος του Αγίου Τύχωνα.

Η τραγελαφική ιστορία που θα μπορούσε να ήταν βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία ξεκίνησε όταν ιδιοκτήτης ταξί κατέβασε τον πελάτη του στο ξενοδοχείο Αphrotide Hills. Την ώρα που ο οδηγός του ταξί κατέβαζε τις αποσκευές του πελάτη του, άγνωστος άνδρας, έκλεψε το ταξί και τράπηκε σε φυγή με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Αμέσως δόθηκε σήμα στην αστυνομία για το συμβάν για να εντοπίσουν τον άγνωστο δράστη και το κλεμμένο ταξί.

Ο ελληνοκύπριος  32χρονος άγνωστος άνδρας έκανε βόλτες με το κλεμμένο ταξί στα χωριά της Λεμεσού και προκάλεσε δεκάδες δυστυχήματα. Μάλιστα υπήρξαν και μικροτραυματισμοί αθώων πολιτών.

Ο 32χρονος οδηγός με το κλεμμένο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, που έλαβαν σχετικό μήνυμα και ξεκίνησαν να τον καταδιώκουν από την Αυδήμου καταφέρνοντας να τον συλλάβουν στην έξοδο του Αγίου Τύχωνα, μετά από τροχαίο δυστύχημα. Το ταξί ανατράπηκε ο 32χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού τραυματισμένος. Στον 32χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη ενώ εξετάστηκε και από ψυχίατρο ο οποίος συνέστησε την παραπομπή του στο νοσοκομείο ψυχικής υγείας στην Αθαλάσσα.