Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο Ομόνοια και Απόλλωνας έμειναν στο μηδέν!( Βίντεο)

Ομόνοια και Απόλλωνας εξήλθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία από τις δυο ομάδες. Κάκιστο το πρώτο ημίχρονο, καλύτερο στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και να σημαδεύουν το δοκάρι με τον Κιρμ. Από μια σπουδαία απόκρουση για τους δυο τερματοφύλακες που κράτησαν το μηδέν. Τραγικός ο αγωνιστικός χώρος στο καλύτερο γήπεδο του νησιού. Η Ομόνοια έμεινε στην 6η θέση με 10 βαθμούς και ο Απόλλωνας στην 4η θέση με 11 βαθμούς.

Το ντέρμπι τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα, ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες, αφού χάνουν την επαφή με την πρώτη θέση. Περισσότερο ευχαριστημένοι πιθανότατα να είναι οι φιλοξενούμενοι που πήραν βαθμό εκτός έδρας και κόντρα σε μία μεγάλη αντίπαλο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Λομπιανίτζε, Χαφέζ, Ρομαρίκ, Ρούνιε, Οικονομίδης, Μπεμπέ (80΄ Εζέ), Ασίς (68΄ Γκουλόν), Σκέμπρι, Μπαντιμπάνγκα (22΄ Κιρμ), Σέρινταν.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Ζοάο Πέδρο, Ελίζιο, Αγγελή, Φρέιρε, Σακέτι, Στογιάνοβιτς, Σλάβτσεφ (70΄ Άλεξ), Μέσκα (63΄ Τουράμ), Παπουλής, Γκιέ (83΄ Στυλιανού).