Σεξουαλική παρενόχληση on air σε τηλεοπτικό σόου (βίντεο)

Παρουσιαστής τηλεοπτικού σόου στο Μεξικό, ξεπέρασε τα όρια και την “έπεσε” στην συμπαρουσιάστριά του, η οποία, δηλώνει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο παρουσιαστής Ενρίκε Τοβάρ κατά την διάρκεια παρουσίασης σόου στην τοπική τηλεόραση της πόλης Σιουδάδ Χουάρες, στο Μεξικό ενόχλησε την συμπαρουσιάστριά του Τάνια Ρέζα.

Συγκεκριμένα, ο Ενρίκε κατά τη διάρκεια του σόου «A Toda Maquina», δεν δίστασε να σηκώσει την φούστα της κοπέλας, να τρίβεται επάνω της, να αγγίζει το στήθος της και να σιγοτραγουδά τους στίχους του τραγουδιού «You raised my hopes», ενώ εκείνη φανερά ενοχλημένη του απάντησε ότι μόνος του «ανέβασε τις ελπίδες του» και αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής.

Το επεισόδιο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και το Εθνικό Συμβούλιο για την Πρόληψη των Διακρίσεων στο Μεξικό διεξήγαγε έρευνα για σεξουαλική παρενόχληση του Τοβάρ εις βάρος της Τάνια Ρέζα.

Το περίεργο είναι ότι η νεαρή παρουσιάστρια στην αρχή ανέφερε ότι το περιστατικό ήταν «στημένο» για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, ενώ στη συνέχεια, ανακάλεσε την πρώτη δήλωση και υποστήριξε ότι οι παραγωγοί της εκπομπής την πίεσαν να καλύψει τον Τοβάρ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ