Σάλος στην Πάτρα: 49χρονος Πατρινός προπονητής της Εθνικής Ομάδας ύποπτος για ληστεία

Με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του, αθλητής και προπονητής και μάλιστα προπονητής της Εθνικής Ομάδας Εφήβων και Νεανίδων, σε άθλημα που έχει φέρει και Ολυμπιακά μετάλλια στην Ελλάδα, είναι ο 49χρονος Πατρινός που φέρεται ως συνεργός τριών αλλοδαπών που συνελήφθησαν για απόπειρα ληστείας εις βάρος 66χρονου.

Ο 49χρονος αθλητής και προπονητής γεννήθηκε το 1966 στην Πάτρα και έχει πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του ενώ στο internet κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες του, φορώντας τη στολή της Εθνικής Ομάδας.

Τα Μέσα Ενημέρωσης της περιοχής έχουν αναφερθεί κατ’ επανάληψη στις επιτυχίες του. Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι οδηγείται στον ανακριτή με την κατηγορία της συνέργειας σε ληστεία.

Το όνομά του κυκλοφορεί ήδη σε πολλά σημεία στην πόλη της Πάτρας, προκαλώντας έκπληξη και πολλές συζητήσεις, καθώς ήταν ιδιαίτερα γνωστός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο ο φερόμενος ως συνεργός, να είχε πληροφορίες για καταθέσεις ή πρόσφατες αναλήψεις του θύματος, λόγω της επαγγελματικής του σχέσης με τον Τραπεζικό κλάδο.

Ο 49χρονος είχε έντονη κοινωνική δραστηριότητα και μάλιστα στο παρελθόν είχε κατέλθει και ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.