Ρώσος τουρίστας πέθανε στο σπίτι του στην Αγία Νάπα – Τον βρήκε η σύζυγός του – Δεν υπάρχει υπόνοια για έγκλημα

Τουρίστας από τη Ρωσία, 37 χρόνων, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί νεκρός από τη σύζυγό του στην οικία όπου διαμένουν στην Αγία Νάπα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις 09:15 το πρωί 37χρονος, από τη Ρωσία, ο οποίος βρισκόταν για διακοπές στην Κύπρο, εντοπίστηκε αναίσθητος στο κρεβάτι του υπνοδωματίου της οικίας του, από τη σύζυγό του.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο οι νοσηλευτές του οποίου προσπάθησαν να προσφέρουν στον άνδρα τις Πρώτες Βοήθειες χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Ο 37χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Η σορός του άνδρα επιθεωρήθηκε από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου χωρίς όμως να εντοπιστεί οποιαδήποτε κάκωση.

Αμέσως ενημερώθηκε η ιατροδικαστής η οποία ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν χρειαζόταν να γίνει αυτοψία επί της σορού του 37χρονου αφού δεν υπήρχε υπόνοια για έγκλημα.

Η σύζυγος του άνδρα ανέφερε στην Αστυνομία ότι την περασμένη Κυριακή 26 Ιουλίου, ο 37χρονος αισθάνθηκε πόνους στην πλάτη και δύσπνοια. Επισκέφθηκαν μαζί το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και οι γιατροί αφού εξέτασαν το σύζυγο της του έδωσαν φαρμακευτική αγωγή και απελύθη.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 37χρονου θα διακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.