Ρωσική εκπομπή κάνει αφιέρωμα στην Εθνική Φρουρά και την Κύπρο – Δείτε το βίντεο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι παρουσιαστές της ειδικής έκδοσης της τηλεοπτικής εκπομπής «Στρατιωτικό Περιοδικό» επισκεφτήκαν την Κύπρο και πραγματοποίησαν αφιέρωμα στην Εθνική Φρουρά, στην υλικό-στρατιωτική συνεργασία ανάμεσα στη Ρωσία και την Κύπρο αλλά και την οικονομική κρίση που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια την χώρα μας.

Οι παρουσιαστές Αλεξάντερ Λίν και Τατιάνα Γερασίμοβα επισκέφτηκαν στρατιωτικές μονάδες της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου, ενημερώθηκαν σχετικά με τις ιδιαιτερότητες και την υπηρεσία των στρατιωτικών. Επισκέφτηκαν τα αξιοθέατα του νησιού, που σχετίζονται με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και την πράσινη γραμμή αλλά και όλες τις πόλεις που ζουν και εργαζόνται Ρώσοι πολίτες. Συνέντευξη έδωσε και  ο Δήμαρχος Λεμεσού Ανδρέας Χρίστου μιλώντας μάλιστα άπταιστα Ρώσικα.

Στην συκγεκριμένη εκπομπή όπως θα δείτε φιλοξενούνται συνεντεύξεις και πλάνα από τα  τμήματα της Διοίκησης Καταδρομών της ΕΦ που πραγματοποιούν επίδειξη ικανοτήτων και ασκήσεων του προσωπικού και προς το τέλος προβάλλονται μερικές σκηνές απο την 20η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία (ΤΘΤ) και ο Διοικητής της 20ης ΤΘΤ, ενώ ο Ταξίαρχος Χριστόφορος Σάββας, μιλάει για την υπηρεσία των ρωσικών αρμάτων μάχης T-80 και ΤΟΜΑ BMP-3 στο δυναμικό του σχηματισμού.