Ρίο: Μαχαίρωσε τον αστυνομικό γιατί μίλησε στην κοπέλα του!

Στον ανακριτή για να απολογηθούν οδηγούνται σήμερα δύο από τους τρεις συλληφθέντες, για το περιστατικό επίθεσης που σημειώθηκε εναντίον αστυνομικών στην παραλιακή του Ρίου, τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο καβγάς ξεκίνησε μέσα σε χώρο διασκέδασης και συνεχίστηκε κι εκτός αυτού.

Σήμερα απολογούνται δύο υπάλληλοι του καταστήματος ηλικίας 19 και 24 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ για απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Επίσης συνελήφθη και ο 29χρονος ιδιοκτήτης για ψευδορκία, ο οποίος μετά τον Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο αύριο, 20 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια της επίθεσης που δέχτηκε ο αστυνομικός είναι ότι ξεκίνησε συζήτηση με μια κοπέλα , μέσα στο νυχτερινό κατάστημα, με την οποία συνδεόταν ο δράστης της επίθεσης, γεγονός το οποίο το θύμα φέρεται να μην γνώριζε.

Οι δικαστικές αρχές χθες εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 23χρονου κι ενός 26χρονου, που φέρονται να είναι οι πρωταγωνιστές της επίθεσης. Ο αστυνομικός δέχτηκε το μαχαίρωμα κοντά στην καρδιά και παραμένει νοσηλευόμενος.