Ο γνωστός showman του Sigma τις τελευταίες ημέρες πρέπει να έχει πάθει κρίση ηλικίας και φυσικά το έχει ρίξει στο χιούμορ προωθώντας και την νέα του παράσταση Stand up comedy.
Πριν δύο μέρες είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφία του από το 2004 με χιουμοριστικό σχόλιο “Παφος…Φεβρουαριος 2004…αν εξαιρέσεις το χρωμα των μαλλιων και 25 κιλα τιποτα δεν εχει αλλαξει”.
Σήμερα λοιπόν ο Λούης Πατσαλίδης είχε την πολύ καλή ιδέα να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία “πειραγμένη” πηγαίνοντας 35 χρόνια μπροστά. Λίγο γρήγορα δεν βιάστηκες να γεράσεις Λούη;
Η συγκεκριμένη φωτογραφία φυσικά είναι ένα πολύ έξυπνο διαφημιστικό τρικ του Λούη Πατσαλίδη για την πρεμιέρα της παράστασης του stand up comedy που θα ανεβάσει στις 2 Οκτωβρίου, όχι το 2050 θέλουμε να ελπίζουμε αλλά το 2015!
You must be logged in to post a comment.