Πόση ανάπτυξη πια…λυπηθείτε μας!

Φαίνεται ότι το θέμα της έκθεσης που μπήκε στις Παγκύπριες εξετάσεις με τίτλο “ψευδαισθήσεις”, άρεσε πολύ στον Υπουργό Οικονομικών και ακόμα το αναπτύσσει με κάθε ευκαιρία! Δεν εξηγείται διαφορετικά η τελευταία του “παράσταση”, κατά την οποία προσπαθούσε να πείσει όλους εμάς, ότι η οικονομία ανακάμπτει και η Κύπρος κερδίζει την αξιοπιστία της ξανά!

Δεν ξέρω. Να γελάσω ή να κλάψω; Σε ποιο πλανήτη ζείτε κύριε Γεωργιάδη; Θα το γράφουμε ξανά και ξανά, μπας και κατανοήσετε την πραγματικότητα.

Οι χιλιάδες άνεργοι θα διαφωνήσουν μαζί σας κύριε Υπουργέ. Όλοι αυτοί που στέκονται από τις 7 το πρωί στις ουρές έξω από το γραφείο εργασίας, για να υπογράψουν το ανεργιακό.

Θα διαφωνήσουν μαζί σας χιλιάδες νέοι, που σπούδασαν με τους κόπους και τον ιδρώτα των γονιών τους, επιστρέφουν γεμάτοι όνειρα στον τόπο τους και αναγκάζονται να ξενιτευτούν, για να μπορέσουν να επιβιώσουν

Θα διαφωνήσουν μαζί σας και όλοι εκείνοι οι οικογενειάρχες των 50, που απολύονται από την εργασία τους, και περιμένουν το Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, για να ζήσουν!

Θα διαφωνήσουν κύριε Γεωργιάδη, όλοι εκείνοι οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, που βάζουν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους, βλέποντας τους κόπους μιας ζωής, να πηγαίνουν χαμένοι!

Να σας θυμίσω και τα κοινωνικά παντοπωλεία που λειτουργούν ακόμα.

Μήπως μέσα στην “ψευδαίσθησή” σας κύριε Υπουργέ ξεχάσατε τους συνανθρώπους μας, με αναπηρίες και την αποκοπή του επιδόματος τους;

Μπορώ να αναφέρω δεκάδες παραδείγματα, κύριε Γεωργιάδη, τα οποία εσείς αρνείστε πεισματικά να δείτε. Ανθρώπινες ιστορίες, που φαίνεται ότι δεν φτάνουν στο δικό σας κόσμο.

Συγχαρητήρια κύριε Υπουργέ των Οικονομικών. Αριστεύσατε στο θέμα ψευδαισθήσεις και εξασφαλίσατε την πρώτη θέση σε πανεπιστήμιο, στον κλάδο…”Παραγωγή Ταινιών επιστημονικής φαντασίας”!

 Πυθία