Πωλείται πρόβατο, μέσω sms

Ήταν βράδυ περασμένης Παρασκευής, όταν έλαβα στο κινητό μου, άλλο ένα διαφημιστικό sms από μικρή υπεραγορά που εδρεύει στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Τις περισσότερες φορές, δεν μπαίνω καν στον κόπο να ανοίξω τα συγκεκριμένα μηνύματα, καθώς το κακό έχει παραγίνει με την παραχώρηση προσωπικών δεδομένων από τις εταιρείες τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Αυτή τη φορά όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά καθώς το μάτι μου “έπεσε” κατευθείαν στη λέξη κλειδί, που κέντρισε το ενδιαφέρον μου και με έκανε να λυθώ στα γέλια…

image

Προφανώς, το μήνυμα συνέταξε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης καθώς λόγω του μικρού μεγέθους της υπεραγοράς, εκτιμώ οτι δεν λειτουργεί τμήμα marketing, γραφείο τύπου ή υπηρεσία δημοσίων σχέσεων.

Προφανής, είναι και η αγωνιώδης προσπάθεια του συγκεκριμένου ανθρώπου να αντικαταστήσει τη λέξη “αρνί”, με κάποια πιο εκλεπτυσμένη και λιγότερο χωριάτικη ή λαϊκή λέξη.

Όλα αυτά, τα γράφω με πολύ αγάπη και χιουμοριστική διάθεση, αλλά και για να ενημερώσω τον συμπαθέστατο μπακάλη, ότι αν ο πελάτης δελεαστεί από την χαμηλή τιμή, όπως και να του το γράψεις στο διαφημιστικό μήνυμα, αυτός θα “τσιμπήσει”…

Και προς Θεού, δεν κρίνω την προσπάθεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων να αυξήσουν την πελατεία τους και κατά συνέπεια τα κέρδη τους, επιστρατεύοντας διάφορα μέσα.