Πυρ και μανία ο Αρχιεπίσκοπος – Προειδοποίηση σε Χάσικο και επενδυτή για το έργο μαμούθ στη Γεροσκήπου

Απάντηση εδώ και τώρα για την πρόοδο, αν υπάρχει, στο έργο μαμούθ στη Γεροσκήπου θα ζητήσει σύμφωνα με πληροφορίες του Apokalipsi.com ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ από τον Ούγγρο μεγαλοεπενδυτή.

Ο Μακαριότατος, μετά από συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κ.Σ ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο, περιορίστηκε να αναφέρει ότι «Νομίζω ότι πάμε καλά και σε λίγο θα έχω τον ίδιο τον Ούγγρο εδώ φιλοξενούμενο και τα τον ακούσω με πολλή προσοχή».

Ο προκαθήμενος της εκκλησίας της Κύπρου, αποκάλυψε ότι το πρωί είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο ο οποίος, όπως είπε, του εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ωστόσο, αναφέρουν ότι ο Αρχιεπίσκοπος είναι πολύ ενοχλημένος από την διαδικαστική καθυστέρηση που υπάρχει, στην προώθηση ενός έργου, που θα εξασφαλίσει εργασία σε πολλούς συνανθρώπους μας.

Όσον αφορά τον Ούγγρο μεγαλοεπενδυτή, θεωρεί ότι αν το θέμα συνεχίσει να καθυστερεί θα «κοιτάξει αλλού» και αυτό επιθυμεί να αποφύγει ο Αρχιεπίσκοπος, προειδοποιώντας τόσο τον Υπουργό για τις διαδικασίες αλλά και τον Ούγγρο ότι δεν πρέπει να κάνει άλλες σκέψεις…

Κρατίνος