Πυροβολισμοί και επεισοδιακή καταδίωξη το πρωί στους δρόμους της Λευκωσίας

Μοιάζει να έχει βγει από σενάριο αστυνομικής ταινίας, το σκηνικό που εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί  σε κεντρικούς δρόμους της Έγκωμης και του Αγίου Δομετίου.

Η περιπετειώδης καταδίωξη σημειώθηκε όταν λήφθηκε πληροφορία στην αστυνομία ότι ένας άντρας βρισκόταν αναίσθητος μέσα σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από πολυκατοικία σε περιοχή της Έγκωμης κοντά σε ιδιωτική κλινική.

Στη σκηνή έφθασαν μέλη της αστυνομίας και εντόπισαν το συγκεκριμένο πρόσωπο να είναι σκυφτό στο τιμόνι του αυτοκινήτου. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ξυπνήσουν τον εν λόγω πρόσωπο και όταν του ζήτησαν να δουν την άδεια οδήγησής του και άλλα σχετικά έγγραφα αρνήθηκε να τους τα δώσει, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή, κτυπώντας μάλιστα και τις μοτοσικλέτες των αστυνομικών.

Η “τρελή” καταδίωξη ήταν επεισοδιακή με τα μέλη της αστυνομίας να ρίχνουν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς με το υπηρεσιακό τους πιστόλι, για την ακινητοποίηση του οδηγού, κάτι που κατάφεραν κοντά στο σπίτι του, στον Αγίο Δομετίο κοντά στον Ιππόδρομο και του πέρασαν χειροπέδες.