Πτήση τρόμου στη Λάρνακα – Τραυματίες από κενά αέρος – Συναγερμός στο αεροδόμιο

Πτήση τρόμου χθες βράδυ για αεροπλάνο που μετέφερε 328 επιβάτες και δεκαμελές πλήρωμα.  Κενά αέρος και αναταράξεις τραυμάτισαν μέλη του πληρώματος του αεροπλάνου που εκτελούσε  πτήση από το Manchester της ιδιωτικής εταιρίας Thomson, προκαλώντας πανικό ανάμεσα σε επιβάτες και πλήρωμα. Σε συναγερμό το αεροδρόμιο Λάρνακας.  Τέσσερις Βρετανοί αεροσυνοδοί στο νοσοκομείο, οι δύο ηλικίας 60 και 50 χρόνων κρατήθηκαν για νοσηλεία αφού φέρουν σοβαρά κατάγματα. 

Όλα άρχισαν λίγο μετά τις οκτώ χθες βράδυ, ενώ το αεροσκάφος που εκτελούσε τη πτήση ΤΟΜ 2334 από το Manchester στη Λάρνακα, έπεσε κατά τη διάρκεια της πτήσης σε κενά αέρος εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα από τις αναταράξεις να τραυματιστούν τέσσερα πρόσωπα, όλα μέλη του πληρώματος, τα οποία εκείνη την ώρα εξυπηρετούσαν τους επιβάτες.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου προσγειώθηκε το αεροσκάφος γύρω στις 9 το βράδυ. Στο αεροδρόμιο έσπευσαν ασθενοφόρα που μετέφεραν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Λάρνακας.  Οι δύο αεροσυνοδοί δέχθηκαν τις πρώτες και πήραν εξιτήριο. Οι δύο άλλοι ηλικίας 60 και 50 χρόνων που φέρουν ο μεν 60χρονος κάταγμα λεκάνης, ο δε 50χρονος κάταγμα αυχενικής και οσφυικής μοίρας, κρατήθηκαν για νοσηλεία. Το αεροπλάνο αναχώρησε από τη Κύπρο μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.