Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάφο – Ξάφρισε πορτοφόλια από τσάντες γυναικών μέσα σε εκκλησία

Τα μάτια τους δεκατέσσερα πρέπει να έχουν όλες οι γυναίκες ακόμα και κατά την διάρκεια εκκλησιασμού αφού χρυσοδάχτυλοι ξάφρισαν λεφτά και προσωπικά αντικείμενα από τις τσάντες γυναικών  χωρίς πάρουν χαμπάρι μεσα σε εκκλησία σε κοινότητα της Πάφου.

Αν και το πρωτοφανές περιστατικό διαδρματίστηκε πριν από λίγο καιρό, τρεις γυναίκες αποφάσισαν να καταγγείλουν την υπόθεση στην Αστυνομία.

Σύμφωνα λοιπόν με τις καταθέσεις των τριών γυναικών  ενώ παρακολουθούσαν τη λειτουργία, διαπίστωσαν μετά το πέρας της και αφού πήγαν στα σπίτια τους, ότι χρηματικό ποσό που είχαν στις τσάντες τους έκανε φτερά, ενώ στην περίπτωση της μιας από τις παθούσες οι άγνωστοι «χρυσοδάχτυλοι» πήραν και την ταυτότητα που είχε στην τσάντα.

Το όλο περιστατικό προκάλεσε αναταραχή στη συγκεκριμένη κοινότητα και με το που έγινε γνωστό εκτιμάται ότι ο δράστης είναι γυναίκα αφού στο σημείο στο οποίο βρίσκονταν οι τρεις γυναίκες παραδοσιακά παρίστανται μόνο γυναίκες και ως εκ τούτου θεωρείται ότι η παρουσία ενός άνδρα εκεί θα επέσυρε την προσοχή.

Η γυναίκα “χρυσοδάχτυλος” φαίνεται επίσης ότι δεν κατάγεται από την συγκεκριμένη κοινότητα και δεν εμφανίστηκε προηγουμένως ή ξανά στην εκκλησία.