Πρωτάκουστη ιστορία στη Λάρνακα – Γυναίκα γέννησε πρόωρα χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος

Στο Μαιευτικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται γυναίκα από τη Ρουμανία ηλικίας 33 χρόνων, που γέννησε χθες βράδυ πρόωρα ένα αγοράκι, στο διαμέρισμα της στα Περβόλια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11.30 χθες το βράδυ λήφθηκε τηλεφώνημα στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου από Ρουμάνο, ο οποίος με σπαστά ελληνικά και πανικόβλητος ανέφερε ότι η γυναίκα του είχε γεννήσει στο σπίτι.

Ένας λοχίας και ένας αστυνομικός που υπηρετούσαν στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου, μετέβησαν στο διαμέρισμα του ζεύγους και έκπληκτοι αντίκρισαν πάνω στον καναπέ τη γυναίκα να έχει γεννήσει ένα αγοράκι. Το ζεύγος δεν γνώριζε ότι η γυναίκα ήταν έγκυος.

Οι αστυνομικοί ειδοποίησαν αμέσως ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, το οποίο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έφτασε στο διαμέρισμα.

Οι νοσοκόμοι εξέτασαν τη μητέρα και το βρέφος και αφού διαπίστωσαν ότι ήταν καλά στην υγεία τους, τους μετέφεραν με το ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Εκεί τόσο η μητέρα όσο και το αγοράκι της εξετάστηκαν από γυναικολόγο και παιδίατρο αντίστοιχα, οι οποίοι και διέγνωσαν ότι έχαιραν και οι δύο άκρας υγείας.

Παρά το γεγονός ότι το αγοράκι είχε γεννηθεί πρόωρα, ήταν δηλαδή μόλις έξι μηνών, εντούτοις δεν κατέστη αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.