Προστατεύστε την Αιμιλία, επέστρεψε η Αθηναία Έμιλη, η αδικημένη του Sigma και η Όλγα της Πάφου

*** Χάθηκε, βούλιαξε και εξαφανίζεται μέρα με τη μέρα η Αιμιλία Κενεβέζου. Το καράβι πάει στα βράχια, σύμφωνα με την προσφιλή έκφραση των τελευταίων ημερών, λόγω Γιούρογκρουπ. Τα ποσοστά που γράφει στο μεσημβρινάδικο ο ΑΝΤ1 δεν αντιπροσωπεύουν αυτό που προσφέρει η Αιμιλία και καλά θα κάνουν οι ιθύνοντες του καναλιού, είτε να αλλάξουν την ώρα μετάδοσης της εκπομπής, είτε ν’ αλλάξουν γενικά την εκπομπή της.  ‘Αλλωστε, οι ανταγωνιστές της δεν είναι εύκολοι αντίπαλοι για την Αιμιλία. Ο Νικήτας του Sigma, ειδικά, είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι.

*** Πολύ καλή η εκ Πάφου ορμώμενη Όλγα Ιωάννου στο πρωινάδικο του ΡΙΚ. Η νεαρή δημοσιογράφος αντικατέστησε επάξια τον Πανίκκο Ευριπίδου. Η προσωπική πινελιά του δημοσιογράφου, που πάντα δίνει αυτό το κάτι παραπάνω, μπορεί να μην υπήρχε, ωστόσο, ακόμα και η στεγνή ειδησεογραφική παρουσίαση, όταν γίνεται σωστά, φέρνει το σωστό αποτέλεσμα. Η Όλγα, πάντως, έστειλε ελπιδοφόρα μηνύματα. Τώρα κατά πόσο τα έλαβαν στο ΡΙΚ είναι άλλο θέμα.

*** Κεφάτη επέστρεψε από τας Αθήνας η Έμιλη του Μέγα και πραγματικά μπορεί να πέρασε καλά, αλλά φάνηκε ο τόπος της. Έμιλη, από τούδε και στο εξής, ταξίδια μόνο όταν κλείσει η εκπομπή για καλοκαιρινές διακοπές. Τι φταίω εγώ να ανοίγω την τηλεόραση πρωί – πρωί και να βλέπω το έτερον τηλεοπτικό σου ήμισυ να προσπαθεί να κάνει τα πάντα, αλλά με …ευγένεια. Εγώ θέλω και τσαμπουκά στον δέκτη μου και απαγορεύεται να λείπεις!

*** Μια και μιλάμε για επιστροφές να καλωσορίσουμε και την Νατάσα Ευριπίδου του Sigma, την οποία αντικατέστησε μερικές μέρες στο πρωινάδικο του Δημητρόπουλου, η νεαρή Κωνσταντίνα Νεοφύτου. Για να τα λέμε όλα, όμως, καλή η Κωνσταντίνα και πολύ ελπιδοφόρα, καλές και οι αντικαταστάσεις, αλλά μπορούν να φτάσουν μέχρι ένα σημείο. Από κει και πέρα η εμπειρία λαμβάνει τη σκυτάλη και η Νατάσσα είναι ίσως από τις καλύτερες δημοσιογράφους των κυπριακών καναλιών, που δυστυχώς δεν της δόθηκαν ευκαιρίες να δείξει πραγματικά τι αξίζει.

*** Στο κρεβάτι του πόνου ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου του Sigma, μετά από μια σύντομη περιπέτεια με την υγεία του.  Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντα του.

Κρατίνος