Προσπάθησε να περάσει κρυφά φωτοβολίδες στο Αντώνης Παπαδόπουλος αλλά του πέρασαν χειροπέδες

Ένας νεαρός ηλικίας 20 χρόνων από τον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού συνελήφθη χθες βράδυ από την Αστυνομία, όταν προσπάθησε να τραβήξει μέσα στο γήπεδο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, ένα σακίδιο ώμου εντός του οποίου υπήρχαν 63 φωτοβολίδες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα και της αζέρικης Καμπάλα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League που διεξήχθη στο γήπεδο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, έγινε αντιληπτό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σταδίου, προσπάθεια οπαδών του Απόλλωνα να μεταφέρουν εντός της βόρειας κερκίδας του γηπέδου ένα σακίδιο ώμου.

Στην προσπάθεια ενός οπαδού να τραβήξει το σακίδιο μέσα στο γήπεδο, αυτό πιάστηκε πάνω σε μεταλλικό πάσσαλο. Η Αστυνομία κατάφερε να πάρει το σακίδιο εντός του οποίου εντοπίστηκαν 63 φωτοβολίδες.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης εντοπίστηκε το συγκεκριμένο άτομο και αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, συνελήφθηκε και κρατήθηκε στα αστυνομικά κρατητήρια.

Ο νεαρός είναι ηλικίας 20 χρόνων από τον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού και μετέβη στη Λάρνακα για να παρακολουθήσει τον αγώνα Απόλλωνα – Καμπάλα.