Προσοχή! Κλειστός ο δρόμος στην οδό Μουσείου – βλάβη σε αγωγό νερού

Η αστυνομία καλεί το κοινό και ιδιαίτερα τους οδηγούς να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς η οδός Μουσείου στη Λευκωσία έχει κλείσει λόγω βλάβης σε αγωγό νερού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο δρόμος στην στη Λευκωσία είναι κλειστός, από τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου μέχρι και τη διασταύρωση με την οδό Νεχρού.

H μεγάλη διαρροή νερού παρατηρήθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα σε Κεντρικό Αγωγό του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας στη Λεωφόρο Μουσείου, στη συμβολή μεταξύ του Αρχαιολογικού Μουσείου και του Κτιρίου της Βουλής των Αντιπροσώπων, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή.

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας, όπως είπε ο κ. Γιωρκάτζης, ανταποκρίθηκε άμεσα και εργάζεται πυρετωδώς για να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Η Λεωφόρος Μουσείου θα παραμείνει κλειστή σήμερα και προτρέπονται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και αν είναι δυνατόν, να αποφεύγουν το σημείο αυτό για σήμερα το βράδυ και αύριο το πρωί.

Ο κ. Γιωρκάτζης ανέφερε πως μπορεί να παρατηρηθεί προσωρινό πρόβλημα υδροδότησης στην περιοχή Αγίου Παύλου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες παρέπεμψε στο Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας.