Προσοχή! Επιτήδειοι το παίζουν υπάλληλοι της Cyta και τα παίρνουν χοντρά

Προσοχή συστήνει η Cyta στους πελάτες της καθώς επιτήδειοι εμφανίζονται δήθεν ως υπάλληλοί της, επισκέπτονται σπίτια και προτείνουν εναλλακτικές λύσεις σύνδεσης σε πελάτες.

Με σημερινή ανακοίνωση η Cyta αναφέρει ότι δέχεται το τελευταίο διάστημα διευκρινιστικά ερωτήματα, αλλά και παράπονα που αναφέρονται σε εκστρατεία, όπου τρίτοι επισκέπτονται σπίτια πελατών της ως δήθεν υπάλληλοι της Cyta και ζητούν να ενημερωθούν αν υπάρχουν τηλεφωνικές συνδέσεις ή σύνδεση διαδικτύου. Αφού ζητήσουν κάποιο μηνιαίο τηλεφωνικό λογαριασμό χρήσης, προσφέρονται να τους ενημερώσουν και να τους προτείνουν εναλλακτικές λύσεις.

Η Cyta διευκρινίζει και ενημερώνει το κοινό ότι δεν έχει προβεί σε καμιά τέτοια εκστρατεία και τα άτομα αυτά δεν αποτελούν σε καμιά περίπτωση προσωπικό της.

Μάλιστα, ενεργώντας κατά τρόπο που να καθίσταται πάντοτε άξια της εμπιστοσύνης του κοινού, σεβόμενη αρχές και αξίες, με τη δέουσα σοβαρότητα και σεβασμό προς τους πελάτες της, έγκαιρα και επίσημα ενημερώνει πάντοτε η ίδια το κοινό, για εκστρατείες της για νέα προϊόντα ή συνεργασίες που την αφορούν, μέσα από διαφανείς και δεοντολογικά ορθές διαδικασίες.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι για τη διαφύλαξη της φήμης και του καλού ονόματός της, η Cyta θα ενεργήσει ενάντια οποιουδήποτε προσπαθήσει να αποκομίσει επαγγελματικά οφέλη ή να ευνοήσει κάποιο προϊόν ή υπηρεσία ή συμφέρον τρίτων, με τη χρήση του ονόματος και της φήμης της.

Ως εκ τούτου, καλεί τους πελάτες της να φέρνουν σε γνώση της τέτοια περιστατικά. Επίσης, προτρέπει το κοινό να καταγγέλλει αμέσως τέτοια περιστατικά, τόσο στην Αστυνομία, όσο και στο Σύνδεσμο Καταναλωτών.

Ως πάγια τακτική προστασίας των πελατών της, αλλά και του κοινού γενικότερα, η Cyta καλεί όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τέτοια περιστατικά, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος επιτήδειοι προφασιζόμενοι ότι είναι δήθεν υπάλληλοι της Cyta, να επιδιώκουν και να επιτυγχάνουν πρόσβαση σε σπίτια πελατών μας, για αλλότρια συμφέροντα.