Πρεμιέρα του Fakate tous, η Στέλλα και ο Κυριάκος, οι θυροσιγμαίοι Γρήγορης-Στέλιος, η Έμιλη και ο αυτόματος

*** Πρεμιέρα του «Fakate tous» ψες στο Μέγα και οι εντυπώσεις από πολύ καλές έως εξαιρετικές. Φαίνεται ότι το αστείρευτο χιούμορ των ηθοποιών, που μεταφέρθηκαν στο Μέγα, θα συνεχιστεί και το μόνο που απομένει είναι η δικαίωση μέσω της AGB. Με τέτοια ώθηση πάντως ακόμα και το δελτίο του Μέγα μπορεί να πάρει μπροστά.

*** Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά τουλάχιστον αυτό που κάνει το Μέγα με το πρωινό δελτίο ειδήσεων, είναι μακράν ανώτερο από το αντίστοιχο του ΑΝΤ1, παρά το γεγονός ότι κανένα από τα δύο κανάλια δεν προτίμησε φέτος τις πρωινές εκπομπές. Στο Μέγα υπάρχει η Έμιλη Αντωνίου, η οποία προλογίζει τις ειδήσεις της νύχτας. Στον ΑΝΤ1 ένα μεγάλο κενό. Τίθεται σε λειτουργία ο αυτόματος και πέφτουν τα βίντεο του νυχτερινού δελτίου το ένα πίσω από το άλλο. Το περίεργο είναι ότι το δεύτερο γράφει περισσότερο!

*** Πολύ καλοί οι Γρηγόρης και Στέλιος στην Θύρα Sigma. Αν ο Γρηγόρης απελευθερώσει το άγχος του, τότε θα γίνει από τους καλύτερους αθλητικούς παρουσιαστές, διότι οι ερωτήσεις του είναι ιδιαίτερα εύστοχες.

***Στέλλα Μιχαήλ, Κυριάκος Πομηλορίδης, Νικόλας Μαρκαντώνης και Γιώργος Γεωργιάδης μου θύμισαν βραβεία Όσκαρ, κόκκινα χαλιά και τέτοια. Κατά το τέλος των ψεσινών συνομιλιών του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, αναρτήθηκε φωτογραφία στο Facebook, που δείχνει και τους τέσσερεις, να βρίσκονται πίσω από έναν μεσότοιχο, στο παλαιό αεροδρόμιο και φαίνονται σαν να ζητούν αυτόγραφο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως γίνεται στις παρουσιάσεις ταινιών με τους ηθοποιούς και τους φανατικούς θαυμαστές τους.

*** Tα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα αισθήματα όταν χάνουμε αγαπητούς συναδέλφους. Ο μουσικός παραγωγός του Ραδιοφωνικού σταθμού Κανάλι 6, Πανίκος Αντωνίου, από την περασμένη Κυριακή δεν είναι μαζί μας. Το κενό που αφήνει μεγάλο, αφού υπήρξε από τους πρωτεργάτης της ελεύθερης και ιδιωτικής ραδιοφωνίας και ένας από τους μακροβιότερους μουσικούς παραγωγούς του τόπου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Κρατίνος