Πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις του Κετσπάγια μίλησε για όλους και για όλα!

Eνδιαφέρουσες δηλώσεις από τον Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Σπάρτα.
Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται ηγέτες για να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια, παρότι υπάρχουν κάποιοι στο ρόστερ, ενώ τόνισε πως υπάρχει και θέμα αντοχής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κετσπάγια:

Tι βελτιώθηκε από τότε που ανέλαβε: “Υπάρχει βελτίωση. Στο κυπριακό πρωτάθλημα δεν έχουμε πρόβλημα. Το πρόβλημα υπάρχει και χρειαζόμαστε βελτίωση στην Ευρώπη”.

Για τον Ραφαήλ Αναστασίου: “Τον Ραφαήλ τον είχα εδώ και πέντε μέρες μαζί μου. Μου άρσε πάρα πολύ, βοήθησε αρκετά. Μακάρι να έχει και συνέχεια, έχει όλα τα προσόντα. Το ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα που δίνει ευκαιρίες στους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα, από αυτόν εξαρτάται τι θα κάνει στο μέλλον”.

Τι χρειάζεται η ομάδα: “Η ομάδα χρειάζεται ηγέτες. Έχουμε, αλλά είχαμε και τραυματίες. Παρόλο που είχαμε πολλούς έμπειρους παίκτες στην ενδεκάδα, αυτό που με απογοήτευσε είναι πως ήμασταν συνέχεια δεύτεροι πάνω στην μπάλα. Φυσικά, υπάρχει και θέμα αντοχής. Είναι πολύ μικρός ο χρόνος προετοιμασίας μετά τη διακοπή. Είναι και οι ποδοσφαιριστές άνθρωποι. Να τελειώνει δηλαδή πιο νωρίς το πρωτάθλημα, προκειμένου να έχει μεγαλύτερο διάστημα για την προετοιμασία”.